lauantaina, lokakuuta 11, 2008

Suurin niistä on ...

Niin pysyvät nyt nämä kolme; tuote, mainonta ja pakkaus, 
mutta suurin niistä on pakkaus.
Korinttolaiskirjettä 13:13 mukaellen – OC


Tuttu juttu vanhastaan myös kosmetiikan sektorilta ja silloin tällöin siitä puhutaan myös elintarvikkeiden osalta Euroopassa. Mutta vasta Thaimaassa olen törmännyt todelliseen epätoteen ostaessani vaikkapa pienen pussillisen perunalastuja. Täällä pakkauksen koko ei todellakaan kerro sitä, miten vähän saat. Vaan ei hintakaan ole huima, vain 10 bahtia.


Tuosta sen näet: Kun avaat lastupussin rouskutellaksesi nautinolla rapeita herkkuja, huomaat itse pakkauksen olleen sen sisältämille tuotteille turhan suuri ja ostaneesi siten enimmäkseen tyhjää tilaa.  

Valitanko – no en tietenkään. Pakkauksen takasivulla olisi luonnollisesti pienellä präntättynä täydellinen tuotetiedosto ja sieltähän samalla selviäisi, montako grammaa lastuja pussi pitää sisällään. Sen kuin tässä vain kertoilin lauantaiaamun viihteeksi, mitä mieleeni juolahti.

Enkä edes viittaa politiikkaan tai siihen, miten monet Thaimaahankin lentävät turistit muuttuvat muutaman tunnin lentomatkan aikana kahden viikon miljonääreiksi – ainakin täällä osoittamastaan käytöksestä päätellen – ja saavat samantien päähänsä esittää taustoikseen muuta kuin todellisuudessa ovat saaneet aikaan.

Hoh-hoijaa. Liekö silläkään sitten suurempaa seksuaalista merkitystä täällä hymyn maassa, missä kasvot kertovat usein yhtä, vaikka sydän tuntee toista. Mikä edelleen auttaa monia vääriä farangeja pysymään lujina uskossaan siihen, mitä eivät ole.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OC kirjoitit: 'Thaimaahankin lentävät turistit muuttuvat muutaman tunnin lentomatkan aikana kahden viikon miljonääreiksi – ainakin täällä osoittamastaan käytöksestä päätellen – ja saavat samantien päähänsä esittää taustoikseen muuta kuin todellisuudessa ovat saaneet aikaan.'

Juuri näin -samoin kuin baaritytöt esittävät taustoikseen ihan muuta kuin ovat!

Anonyymi kirjoitti...

Voidaanko siis kuvailemaasi perunalastu annosta väittää terveelliseksi. Siinähän on silloin vähemmän suolaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sitaatti:
Hoh-hoijaa. Liekö silläkään sitten suurempaa seksuaalista merkitystä täällä hymyn maassa, missä kasvot kertovat usein yhtä, vaikka sydän tuntee toista. Mikä edelleen auttaa monia vääriä farangeja pysymään lujina uskossaan siihen, mitä eivät ole.Sitaatti loppu

Olipas melko monimerkityksellistä tekstiä. Täytyy ottaa mietintämyssyllinen sille!

Joka tapauksessa mielenkiintoisia juttuja! Just keep on coming!

Wiljami