keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Lisää lukemista!

Thaimaan Pattayalla ilmestyy suomenkielinen lehti, jonka sisällöstä vastaa "Gizmo" eli toimittaja A. Juhana Keronen. Lehden taloudellisena taustavoimana on Pattaya People Group (Dragon Enterprises Co. Ltd) ja lehden nettiversion löydät osoitteesta www.thaimaansuomalainen.com

Gizmo tuli Thaimaahan jokunen vuosi sitten Espanjan Aurinkorannikolta, missä hän jo ennen muuttoaan hankki kokemuksia toimittajan työstä mm. Olé-lehden kustantajan palveluksessa. Eikä siinä suinkaan kaikki. Tämän kielitaitoisen kaverin historiasta löytyisi runsaastikin värikkäitä tarinoita, joita en tässä ryhdy kertomaan, joskin mielelläni julkaisisin jonakin päivänä uudelleen haastattelun, jonka tein hänestä vuonna 2005. Mainitsen kuitenkin houkuttimeksi A. Juhana Kerosen ensimmäisen kirjan tiedot: Midnight Club - elämää ilotalon isäntänä (ISBN 1-930762-77-1).

Mutta takaisin tuohon lehteen – voit siis lukea sen nettisivuja ilmaiseksi, vaan paperille painettu lehti maksaa, joten sen saamiseksi joudut matkustamaan Pattayalle. Yritin jopa tilata sen itselleni Prasatiin, mutta Gizmo ei luota täkäläisen postin palveluun. Sen mukaisesti saanevat muutkin tyytyä siihen, mitä netistä on luettavissa. Pattayan kävijöille suositan lehteä kuitenkin, joten ostakaa se ihmeessä siellä ollessanne omaksi!

Suomessa Thaimaan suomalainen -lehteä voi tiedustella Siam Housesta www.siam-house.fi

Tämmöistä keskiviikkona, jolloin ajelemme anivarhain aamulla jonkin matkan päähän Bantadon kylään, mistä saanen uutta jutunaihetta buddhalaisille tärkeän päivän juhlallisuuksista paikallisessa temppelissä. 


1 kommentti:

Ape The Monkey kirjoitti...

Hallintapaneelissa, kun kirjoitat uutta tekstiä on kirjasimen värin valintanapin vieressä knaappi jota kannattaa käyttää kun linkität juttuja :) Muutoin nämä linkkivinkit ei toimi.