keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Suo ja kuokka 2008

Jostakin syystä haluan olla sinulle avoin, kertoa elämästäni Thaimaassa. Välittää jopa tuntemattomille tunnelmia siitä, miltä arkinen elämä maistuu syrjäisemmällä seudulla.

Vertailukohteina ovat itselläni aikaisemmat kokemukset kotimaasta, kymmenkunta vuotta espanjansuomalaisena ja parin vuoden ensikokemukset Thaimaasta suositun turistikohteen vilskeisiin tutustujana.

Nyt ovat olosuhteet todella toisenlaiset. Olen muuttanut joissakin suhteissa kuin menneisyyteen, joutunut luopumaan monista hyvinvoinnin herkuista joita täällä ei todellakaan ole tarjolla, mutta voinut silti säilyttää itselleni tärkeitä mahdollisuuksia. Aika näyttää miten myöhemmät tuntumani tulevat muuttumaan ja samalla sen, osaanko muuttua itse mukana.

Tämän verran uuden blogini avaukseksi – myöhemmin kerron sinulle asumisesta, paikallisista tavoista ja tapahtumista, ehkäpä jonkin verran myös kohtaamistani ihmisistä. Kuvin ja sanoin, omaksikin ilokseni.

9 kommenttia:

Raya kirjoitti...

Moi!
Tulen seuraamaan innolla kertomuksiasi sieltä kaukaa, paikasta jota en tiennyt olevan olemassa.
Kaunis kiitos ja terveiset
Raya

Tuula kirjoitti...

Eihän tämä, eihän! vaan tarkoita sitä että jätät Orkkiin kirjoittamisen?

Mahtavaa joka tapauksessa olla onnellinen ja tunnustaa se kanssa!

Halauksin,
Tuula

annanvarasto1 kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
annanvarasto1 kirjoitti...

annanvarasto1 sanoi...
Kivaa! Nyt on sellainen hytinä, että saadaan kuulla paljon aivan uutta ja ihmeellistä. OC on jo Espanjan osalta todistanut olevansa hyvä off-the-beaten-track -kirjoittaja, joten sama toistunee. Kuvaa meille, OC, hajuja, ilmankosteutta ja ääniä! Ole meille valokuva, joka keroo yli tuhat sanaa!
halit, Anna

19. syyskuuta 2008 2:21

Anonyymi kirjoitti...

Morjens OC! Kaikki mikä liittyy matkustamiseen ja elämiseen missä tahansa, on aina mielenkiintoista!
Varsinkin, kun niitä kynäilee verbaaliakrobaatikko...

T. turboman1

Ps. Oli muuten upeat vanhojen autojen kisat Ahvenistolla - n. 180klassikkoa radalla + vanhat motskarit näytösajossa sekä harrasteparkki pullollaan autoja, jotka näyttivätkin autoilta, eikä tietokoneen suunnittelimilta saippualaatikoilta...www.overdrive.fi -sivustolta löytyy keskusteluista / tapahtumat / Historic Grand Race 23.-24.8. topicista kuvia eri kuvaajilta. Varsinkin Mopoilija -nimimerkillä aivan loistavia otoksia! Laittaisin suorankin linkin tänne, mutta juuri nyt ei onnistu... :-)

Anonyymi kirjoitti...

No tuolla on se suora linkki niihin kuviin klassikoista. Tuosta eteenpäin olevilla sivuilla herkkuja lisää eri nimimerkkien linkeissä:

http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=145737&postdays=0&postorder=asc&start=30

T. turboman1

Anonyymi kirjoitti...

Mukava että saamme nauttia sinun thaimaansta näin läheisesti.
Hintatasosta elämisestä ym. mukavasta.
terv. tyyne

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Mukavaa, että joku jaksaa kirjoitella arkielämästä. Itse asuin Australiassa 20 vuotta, missä tutustuin aasialaisiin työpaikoilla, bbq:illa jne. Jotenkin Aasia tuli tutuksi siellä, vaikka Thaimaassa olen käynyt vain kerran, silloinkin vain Bangkokissa odotellen jatkolentoa Suomeen. Kiinalainen kaupunki Sydneyssä jo -70 -luvulla oli eksoottinen paikka käydä syömässä tai vain kiertelemässä katuja. 2 vuosikymmentä tuossa ihanassa maassa olivat työntäyteiset, parhaimmat vuodet elämässäni. Ymmärrän mieltymyksesi Espanjan jälkeen tutustua Aasiaan. En enää jaksa matkustaa pitkiä lentomatkoja, mutta jos jonnekkin olisi 'pakko' lähteä, lähtisin Tahitille. Sinne on sydämeni joskus jäänyt : )

Anonyymi kirjoitti...

Marjatta
Hei Old Chap! Kiva kuunnella Suomen ex patriotin mietteita. Toivottavasti koto suomessa huomaavat kuinka paljon mailmalla on mielenkiitoisia asioita. Elama ei ole yksistaan Kalleuksien keraysta vaan kokemukset on paljon arvokkaammat ja ne voi vieda mennessaan.
Hienoa Old Chap ela ja kerro siita muillekkin kuinka se tehdaan!!!
Halauksin
Marjatta Leedsesta Old Ex Pat!!!